MDSS Kranj logotip
MEDOBČINSKO DRUŠTVO SLEPIH IN SLABOVIDNIH KRANJ
Edina tema, ki obstaja,
je neznanje ...
  NAGOVOR     KONTAKT     INFORMACIJE     DELO     ŠPORT     PRIPOMOČKI     PRAVICE SLEPIH     DOMOV 

Prvenstvo ZDSSS v teku na 5 km za slepe in slabovidne

V soboto 21.5.2005 je bilo na stadionu "STANKA MLAKARJA" v Kranju prvenstvo ZDSSS v teku na 5 km za slepe in slabovidne.

Po pregledanih prijavah, podeljenih startnih številkah, imenovanju tekmovalnega odbora v sestavi, Beno Virt - tekmovalec, Franci Pirc predsednik MDSS Kranj - izvajalec tekmovanja in predsednica atletskih sodnikov iz Kranja ga. Silva Pintar, pozdravnimi nagovori predstavnika ZDSSS, zadolženega za protočasovne aktivnosti g. Antona Tončka KOS-a in predsednika MDSS Kranj, ter z seznanitvijo s tehničnimi navodili, so tekmovalci skladno s Pravilnikom o športnih tekmovanjih za slepe in slabovidne tekmovalce pri ZDSSS pričeli ob 9.uri s tekmovanjem, katero je potekalo tekoče in brez zapletov.

Vseh nastopajočih tekmovalcev je bilo 22, razdeljeni po kategorijah do 30 let, nad 30 let, moški, ženske, B1, B2 in B3. Vsi tekmovalci, njihovi spremljevalci, atletski sodniki ter gostje, so se udeležili zaključnega kosila. Med kosilom smo razglasili rezultate, vsi tekmovalci so prejeli diplome za uvrstitev, prvi trije v vsaki kategoriji pa tudi kolajne.

Kolajne in diplome sta podelila predstavnika ZDSSS g. Anton Tonček KOS in MDSS Kranj g. Franci PIRC.

Tekmovanje, skupaj z kosilom in razglasitvijo , se je končalo ob 12. uri.

Na voljo so vam še bilten tekmovanja v teku (.doc/250k) in slike s tekmovanja.Slike
  LOKACIJA                E-MAIL                FACEBOOK                ZAHTEVAJTE VEČ INFORMACIJ                DOMOV