MDSS Kranj logotip
MEDOBČINSKO DRUŠTVO SLEPIH IN SLABOVIDNIH KRANJ
Edina tema, ki obstaja,
je neznanje ...
  NAGOVOR     KONTAKT     INFORMACIJE     DELO     ŠPORT     PRIPOMOČKI     PRAVICE SLEPIH     DOMOV 

27. skupinska razstava likovnih del slabovidnih slikarjev in njihovih spremljevalcev na Koroški Beli

V soboto, 14. 4. 2018 ob 18. uri je bila otvoritev skupinske slikarske razstave v Kulturnem hramu na Koroški Beli in bo odprta še do 21. 4. 2018. Slike so na ogled postavile: Milka Jug, Jana Kus, Ana Šter, Natalija Žitnik Metaj in Meri Tišler. Sodelujejo tudi Nada Komić, Boris Šter in Albina Pavlič. Organizator razstave je Farno kulturno društvo Koroška Bela v sodelovanju z Medobčinskim društvom slepih in slabovidnih Kranj in pod okriljem JSKD Javnega sklada republike Slovenije za kulturne dejavnosti.

Nagovorila nas je predstavnica Farno kulturnega društva Koroška Bela Marija Palovšnik in predstavila slikarke. Za kulturni program so poskrbeli: Katja Tišler Sušnik z igranjem na prečno flavto ter Ana Šter in Meri Tišler z recitacijama. Pozdravil nas je tudi podpredsednik Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Kranj Ivan Železnikar. Obiskovalcev je bilo kar veliko in so pokazali izredno zanimanje za naše slike.

Ta razstava je naslednica razstave, ki je bila postavljena na Ljudski univerzi na Jesenicah in sicer od 27. 3. 2018 do 13. 4. 2018.

Zapisala: Meri Tišler
Fotografije: Meri Tišler, Vesna T. Sušnik, Andrej Palovšnik in Matjaž Metaj
  LOKACIJA                E-MAIL                FACEBOOK                ZAHTEVAJTE VEČ INFORMACIJ                DOMOV