Vreme nam je ponagajalo tudi letos

Vročina je bila tudi letos razlog za obisk Izole, kamor smo se v torek, 18. 8. 2015, podali člani Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Kranj s spremljevalci.

Prihodu v Izolo je sledila osvežitev, bodisi v morju bodisi ob osvežilni pijači skupaj s prijatelji. Okrog poldneva so nebo prekrili črni oblaki, ki so nas pregnali v naš dom, kjer smo se okrepčali s kosilom. Popoldne smo ponovno izkoristili za kopanje oz. sprehod po mestu, saj se je med kosilom nebo razjasnilo. Gurmani so na svoj račun prišli ob štirih popolne, ko je v okolici zveznega oma potekal piknik. Okrepčali smo se z morskimi dobrotami, poklepetali s prijatelji, najbolj zagrizeni kopalci pa smo pred odhodom domov zadnje minute izkoristili za skok v morje. Izolo smo zapustili ob 19.00 in se v sproščenem vzdušju odpravili domov.

Besedilo: Luka Pavlin
Slike: Beno Virt