MDSS Kranj logotip
MEDOBČINSKO DRUŠTVO SLEPIH IN SLABOVIDNIH KRANJ
Edina tema, ki obstaja,
je neznanje ...
  NAGOVOR     KONTAKT     INFORMACIJE     DELO     ŠPORT     PRIPOMOČKI     PRAVICE SLEPIH     DOMOV 

Za nami je še eno srečanje na Okroglem

Po letu dni smo se člani kranjskega medobčinskega društva in njihovi spremljevalci ponovno srečali v domu oddiha ZDSSS na Okroglem pri Kranju, kjer je v soboto, 1. junija 2013, potekalo že tradicionalno druženje. Poleg nas so se dogodka udeležili tudi člani iz nekaterih drugih medobčinskih društev. Obiskovalci so se lahko zavrteli ob zvokih žive glasbe, za katero sta poskrbela člana zasedbe Duo King, se pomerili v vrtnem kegljanju ali z nakupom srečke dobili lepo nagrado.

Po enajsti uri so po predsednikovem pozdravu na mize priromale prve porcije kosila, kmalu po okrepčilu pa smo lahko kupili že prve srečke. Ob enih se je začelo tekmovanje v vrtnem kegljanju, ki je potekalo v treh kategorijah: B1, B2 in spremljevalci. Kegljanje se je zaključilo po tretji uri. Zmagovalci so prejeli praktične nagrade. Ob dveh je bil sprejem udeležencev evropskega prvenstva v steznem kegljanju, ki je od 21. do 26. maja 2013 potekalo v Apatinu (Srbija), saj so tam dosegli zavidljive rezultate.

Po odzivih sodeč sklepam, da je tudi tokratno srečanje minilo brez zapletov, in upam, da se naslednje leto spet srečamo na Okroglem.

Besedilo: Luka Pavlin.
Slike: Marko Jeretina in Beno Virt.
  LOKACIJA                E-MAIL                FACEBOOK                ZAHTEVAJTE VEČ INFORMACIJ                DOMOV