MDSS Kranj logotip
MEDOBČINSKO DRUŠTVO SLEPIH IN SLABOVIDNIH KRANJ
Edina tema, ki obstaja,
je neznanje ...
  NAGOVOR     KONTAKT     INFORMACIJE     DELO     ŠPORT     PRIPOMOČKI     PRAVICE SLEPIH     DOMOV 

Srečanje na Okroglem

V soboto dne 2. Junija 2012 je na Okroglem pri Naklem potekalo tradicionalno srečanje članov Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Kranj in njihovih prijateljev in družinskih članov.

V jutranjih urah smo s skrbjo pogledovali v temno in žalostno nebo. Tudi sama vremenska napoved nam ni šla na roko. Kljub temu pa smo se na Okroglem zbrali v velikem številu. Letošnjega srečanja se je udeležilo približno 250 oseb. Obiskali so nas tudi prijatelji iz več MDSS-jev: Maribora, Nove Gorice, Celja in Kopra. Poleg omenjenih društev so se nam pridružili tudi predstavniki Udruge slijepih Istarske županije iz Pulja in člani Društva paraplegikov Gorenjske.

Ker ima naše srečanje predvsem družaben značaj, je bilo za dobro voljo tudi poskrbljeno. Tako smo imeli srečelov, tekmovanje v vrtnem kegljanju, poleg tega pa ni manjkalo tudi možnosti za ples ob živi glasbi. Svojo novo CD ploščo pa je predstavil kant avtor Aleksander Novak iz Kopra.

Če skušamo pod letošnje srečanje potegniti črto, lahko rečemo, da je vsekakor uspelo, tako po organizacijski plati, kakor tudi po številu udeležencev.

Na koncu se želimo zahvaliti vsem prostovoljcem, ki so s svojim prostovoljnim delom omogočili, da smo srečanje sploh lahko izvedli...

Zapisal: Beno Virt
Slike: Marko Jeretina
  LOKACIJA                E-MAIL                FACEBOOK                ZAHTEVAJTE VEČ INFORMACIJ                DOMOV