MDSS Kranj logotip
MEDOBČINSKO DRUŠTVO SLEPIH IN SLABOVIDNIH KRANJ
Edina tema, ki obstaja,
je neznanje ...
  NAGOVOR     KONTAKT     INFORMACIJE     DELO     ŠPORT     PRIPOMOČKI     PRAVICE SLEPIH     DOMOV 

Zbor članov 2012

V četrtek, 22. marca 2012 je v restavraciji podjetja CREINA d.d. v Kranju, potekal Zbor članov Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Kranj.

Letošnjega Zbora se je udeležilo 55 članov in članic, poleg njih pa so bili prisotni tudi njihovi spremljevalci in gostje.

V okviru dnevnega reda Zbora članov so bila prisotnim članom predstavljena vsa poročila za leto 2011, prav tako pa je bil predstavljen in potrjen finančni načrt in program dela za leto 2012. Poleg omenjenega so bila dopolnjena tudi pravila društva, vse v luči novega Zakona o spremembah in dopolnitvah zakona o društvih.

Letošnjega zbora so se udeležili: predsednik Zveze Tomaž Wraber, predsednik MDSS Ljubljana Luj Šprohar, predsednik MDSS Koper Ljubimir Daničič in podpredsednik MDSS Celje Ladislav Humski.

Vsi gostje so poudarili, da je sodelovanje z njihovimi društvi in Zvezo s strani nas odlično, glede na to si želijo, da bi tako ostalo tudi v prihodnje.

Zbor članov, ki ga je vodil Ivan Železnikar je potekal tekoče, brez kakršnih koli zapletov in se je zaključil ob 17:30 uri.

Zapisal: Beno Virt
Slike: Marko Jeretina
  LOKACIJA                E-MAIL                FACEBOOK                ZAHTEVAJTE VEČ INFORMACIJ                DOMOV