MDSS Kranj logotip
MEDOBČINSKO DRUŠTVO SLEPIH IN SLABOVIDNIH KRANJ
Edina tema, ki obstaja,
je neznanje ...
  NAGOVOR     KONTAKT     INFORMACIJE     DELO     ŠPORT     PRIPOMOČKI     PRAVICE SLEPIH     DOMOV 

Proslava ob 60 letnici društva

Dne 6. junija 2008 je v Kulturnem domu Primskovo v Kranju potekala slovesna prireditev v počastitev 60 letnice delovanja Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Kranj. V okviru prireditve je potekal pester kulturni program, katerega so v pretežni meri izvajali slepi in slabovidni izvajalci.

Nastopili so: harmonikar Gabrijel Skumavec, recitatorka Janka Kus, klarinetistka Nadja Drakslar, kitarist Rok Janežič in Kranjski kvintet.

Prireditev je v celoto s prefinjenim občutkom povezala novinarka Monika Tavčar. Na prireditvi so bili prisotni še vabljeni:slavnostni govornik predsednik DS Republike Slovenije mag. Blaž Kavčič, poslanec v DZ in podžupan MOK Bojan Homan, predsednik ZDSSS prof. Stane Padežnik, predstavniki sedmih Medobčinskih društev in še več oseb iz javnega življenja.

Na proslavi je bilo prisotnih 117 oseb. Po zaključenem kulturnem programu smo v avli Kulturnega doma organizirali še pogostitev za vse prisotne in ob tem smo se tudi prijetno družili in izmenjali izkušnje z gosti in prijatelji, kateri so nam vsi po vrsti izrekli priznanje za kakovostno izvedeno prireditev. Zato velja ob koncu zahvala vsem sodelujočim tudi iz strani Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Kranj.
  LOKACIJA                E-MAIL                FACEBOOK                ZAHTEVAJTE VEČ INFORMACIJ                DOMOV