MDSS Kranj logotip
MEDOBČINSKO DRUŠTVO SLEPIH IN SLABOVIDNIH KRANJ
Edina tema, ki obstaja,
je neznanje ...
  NAGOVOR     KONTAKT     INFORMACIJE     DELO     ŠPORT     PRIPOMOČKI     PRAVICE SLEPIH     DOMOV 

OBČNI ZBOR 2006

Dne 11. marca 2006 smo v Medobčinskem društvu slepih in slabovidnih Kranj, organizirali vsakoletni občni zbor našega članstva. Občni zbor je potekal v restavraciji podjetja CREINA d.o.o. v Kranju z pričetkom ob 10.00 uri. Glede na to da je takrat vladalo prav lepo zimsko vreme se je to poznalo pri številčni udeležbi članstva. Občnega zbora se je udeležilo 80 naših članov in več njihovih spremljevalcev.

Navkljub povabilu predstavnikov iz drugih Medobčinskih društev žal zaradi obveznosti ni bilo, kar pa ni okrnilo dela. Občnemu zboru je predsedovalEmil Muri. Delo je potekalo tekoče z bogatimi vsebinskimi razpravami in odgovori na vprašanja, ki so jih zastavljali naši člani.

Delovni proces občnega zbora se je zaključil ob 12.45 uri. Po zaključku uradnega dela smo se zbrali ob zakuski, kjer smo si v prijetnem vzdušju izmenjali še mnenja, ki so se porodila v sproščenem pogovoru. Kmalu pa je napočil trenutek, ločitve ko so naše člane odpeljali avtobusi na njihove domove. Vendar pa smo si ob slovesu zaželeli veliko uspeha pri delu in izrazili upanje, da bomo z skupnimi močni sooblikovali dejavnosti, ki bodo našim članom dale dodatne motive za čim bolj aktivno vključevanje v delovanje našega društva.
  LOKACIJA                E-MAIL                FACEBOOK                ZAHTEVAJTE VEČ INFORMACIJ                DOMOV