4. državno prvenstvo slepih in slabovidnih članov v showdownu za leto 2006

Naše društvo je v soboto, 08.04.2006 izvedlo na sedežu društva, Cesta Staneta Žagarja 27, v Kranju 4. Državno prvenstvo slepih in slabovidnih Slovenije v showdownu za člane za leto 2006.

Prijava tekmovalcev ter otvoritev je bila ob 09.00 uri. Tekmovanje pa se je začelo ob 09:30 uri, izvedlo se je v skladu s Splošnim pravilnikom za izvedbo tekmovanj v ZŠIS in z mednarodnimi pravili za showdown in po določilih razpisa. Sodnika na tekmovanju sta bila Špela Susman in Miro Černigoj ter zapisnikar Vesna Ožek.

Na tekmovanju je bilo prijavljenih 16 tekmovalcev, vendar jih je tekmovalo 15, ker je en tekmovalec odpovedal svoje sodelovanje na Prvenstvu na dan tekmovanja iz opravičenih razlogov.

Tekmovanje je potekalo brez zapletov in je bilo zaključeno ob 15. uri. Podelitev medalj in diplom prvim trem uvrščenim so opravili predstavnik organizatorja gospoda Emil Muri in Anton Tonček - Kos, kot predstavnik Zveze društev slepih inslabovidnih Slovenije. Ob zaključku tekmovanja pa je bil za vse tekmovalce in njihove spremljevalce organiziran tudi topel obrok.

Slike