Metali so jo, a niso tekli za njo

14. april 2013 je bil za člane našega društva poseben dan. Medtem ko sem osebno v večernih urah veselo paradiral po odrskih deskah kulturne dvorane na Breznici, kjer se je odvijala ponovitev nove predstave Gledališča Nasmeh z naslovom Oh, te nore ženske, so se naši kegljači udeležili Prvenstva ZDSS v steznem kegljanju za posameznike in posameznice, ki ga je organiziralo naše društvo. Tekmovanje se je odvijalo na 8-steznem kegljišču KK Triglav. Sodelovalo je 53 udeležencev, od tega 14 tekmovalk in 39 tekmovalcev.

Začelo se je ob 9. uri s pozdravom predstavnika MDSS Kranj Bena Virta in potekalo brez posebnih zapletov. Glavni sodnik prvenstva je bil Hubert Zavašnik. Po koncu tekmovanja je bilo za udeležence v domu oddiha ZDSSS na Okroglem organizirano kosilo, med katerim sta predsednik MDSS Kranj Emil Muri in trenerka državne reprezentance Silva Fleischman podelila medalje.

Rezultate in uvrstitve posameznih tekmovalcev najdete v prilogi.

Besedilo: Luka Pavlin